Karinthy kártya partnereink


Szeretet Gyógyszertár

Szeretet Gyógyszertár
1115 Bp., Bartók Béla út 128. Nyitvatartás: H-P 7:30 - 19:30-ig.
Telefon szám: 06-1/203-8980
A Karinthy kártya felmutatásával -5% kedvezményt nyújtunk a nem támogatott, nem vényköteles gyógyszerek, étrendkiegészítők árából. 
A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható és az akciós termékekre nem vonatkozik.

Hadik Kávéház

A Hadik Kávéház a "lágymányosi pampák" egyik legendás kávéháza volt. Ide járt a '20-as években Karinthy Frigyes, Kosztolányi Dezső és feleségeik, akik mind a környéken laktak (nevüket ma terek, utcák őrzik), de gyakran megfordult itt Móricz Zsigmond is, de a fiatal Déry Tibor és írók, szerkesztők, értelmiségiek, a kor ünnepelt bohémei szintén itt vertek tanyát. Bár a kávéjáról az a hír járta, hogy eléggé rossz volt, a hely így is legendássá vált, elsősorban azoknak köszönhetően, akik idejártak. A Hadik 2010-ben újranyitott, a kávé már kimagasló minőségű, és a hely szellemiségét megőrizve szinte minden hétre jutnak irodalmi programok.

A Karitnthy Kártya felmutatója 10 %-os kedvezményt kap.

Szatyor Bár

A Szatyor Bár és Galéria a Hadik mellett, attól elkülönülten működik, izgalmas vizuális kialakítással, elsőrangú vendéglátói szolgáltatásokkal, zsúfolt kulturális-művészeti programokkal. Nevét onnan kapta, hogy a hajdani Hadik pincehelyiségében működő éjszakai bár gyékényborítását meglátva Karinthy kijelentette, hogy ez a hely olyan, mint egy szatyor.Konyhája igazi világi, széles választékkal, hazai és nemzetközi ízekkel, izgalmas kombinációkkal, folyamatosan váltózó étlappal, a szezonnak megfelelően. Kétségtelenül Buda egyik legfelkapottabb helye, egy darab a kortárs Közép Európából, eszméletlen berendezéssel.

A Karitnthy Kártya felmutatója 10 %-os kedvezményt kap.

Sasfleur virágüzlet

Szabó Ágnes vagyok, a Sasfleur virágüzlet vezetője. A kicsi bolt több mint 100 éve, Újbuda szívében, a Karinthy színháztól mindössze négy villamos megállónyira, a Bartók Béla út 49 szám alatt található. 

Tradicionális virágkötészet, magasra tett szakmai mérce, nyitottság az újdonságokra, a vevőink megbecsülése, a nagy elődök tisztelete, a folyamatosan frissülő árukészlet, ezek azok, amik sikeressé, és Önök által kedveltté tették üzletünket. Jómagam színházak sokaságával dolgozom együtt, hiszen a művészetek közti átjárhatóság sok segítséget ad a mindennapi munkámban. 

Szeretettel várom tehát Önöket, a Karinthy Színház kedves nézőit, legyenek nálam is mindennapos vendégek, ha pár szál virággal szeretnék meglepni szeretteiket, vagy éppen kedvenc színművészüket…

Kedvezmény összege: 10 %

Pupi Cake

Reggeli és szendvicsek, italok, kávék

Cím: Bartók Béla út 25.

Nyitvatartás: 7:00-19:00-ig

A Karitnthy Kártya felmutatója 15 %-os kedvezményt kap.